Looking For Anything Specific?

Κερατέα Φωτιά : Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα: Εκκενώθηκαν οικισμοί ... / «το όριο πρέπει να κατέβει στα 5 έτη»

Κερατέα Φωτιά : Μεγάλη φωτιά στην Κερατέα: Εκκενώθηκαν οικισμοί ... / «το όριο πρέπει να κατέβει στα 5 έτη». Παραδόθηκε στις φλόγες το πρώτο σπίτι στη συντερίνα γ.τούντας για εμβολιασμό παιδιών: Ο ένας μετά τον άλλον οικισμοί στην κερατέα εκκενώνονται, καθώς στις 11.00 της δευτέρας ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην περιοχή της κερατέας, του δήμου λαυρεωτικής και μέχρι στιγμής έχουν. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται συνεχώς, καθώς γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν οι φλόγες πριν επεκταθούν στον εθνικό δρυμό του σουνίου, οπότε. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην κερατέα:

Παραδόθηκε στις φλόγες το πρώτο σπίτι στη συντερίνα γ.τούντας για εμβολιασμό παιδιών: «το όριο πρέπει να κατέβει στα 5 έτη» Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Πέμπτη, 27 μαϊος 2021 11:23. Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

ΤΩΡΑ-Φωτιά στην Κερατέα
ΤΩΡΑ-Φωτιά στην Κερατέα from media.enikos.gr
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον π. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. «το όριο πρέπει να κατέβει στα 5 έτη» Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύονται συνεχώς, καθώς γίνεται μεγάλη προσπάθεια να κρατηθούν οι φλόγες πριν επεκταθούν στον εθνικό δρυμό του σουνίου, οπότε. Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην αίγινα Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. Επί τόπου έχουν σπεύσει 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμον εθελοντές.

Η φωτιά βρίσκεται στις αυλές των σπιτιών και τουλάχιστον δέκα έχουν υποστεί ζημιές.

Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην κερατέα: Μπορεί η φωτιά στην κερατέα να βρίσκεται σε ύφεση, ωστόσο οι δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού, καθώς υπάρχουν δύο αναζωπυρώσεις. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) τον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και έχει ξεπεράσει. 🚒κινητοποιήθηκαν 18 #πυροσβέστες με 6 οχήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Η τροχαία από την πλευρά της προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας προκειμένου να γίνεται ευκολότερα η κίνηση των οχημάτων της πυροσβεστικής για την. #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην κερατέα αττικής. Βελτιωμένη μοιάζει το απόγευμα της δευτέρας η κατάσταση με την φωτιά στο μέτωπο της κερατέας, η οποία πριν από λίγη ώρα έμοιαζε ανεξέλεγκτη, ωστόσο σε. Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην αίγινα Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο.

Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή αμάχερη κερατέας, σε πολύ δύσβατο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ακριβής εικόνα, καθώς είναι σε πλήρη εξέλιξη οι επιχειρήσεις για την. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Βελτιωμένη μοιάζει το απόγευμα της δευτέρας η κατάσταση με την φωτιά στο μέτωπο της κερατέας, η οποία πριν από λίγη ώρα έμοιαζε ανεξέλεγκτη, ωστόσο σε.

Φωτιά Κερατέα: Ορατός από το διάστημα ο καπνός της μεγάλης ...
Φωτιά Κερατέα: Ορατός από το διάστημα ο καπνός της μεγάλης ... from www.akroama.gr
Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. «το όριο πρέπει να κατέβει στα 5 έτη» Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Οι αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν στις περιοχές αγιασμόθι. Τηλεφωνική επικοινωνία με τον π. Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Βελτιωμένη μοιάζει το απόγευμα της δευτέρας η κατάσταση με την φωτιά στο μέτωπο της κερατέας, η οποία πριν από λίγη ώρα έμοιαζε ανεξέλεγκτη, ωστόσο σε. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) τον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και έχει ξεπεράσει.

Οι αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν στις περιοχές αγιασμόθι.

Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Η φωτιά βρίσκεται στις αυλές των σπιτιών και τουλάχιστον δέκα έχουν υποστεί ζημιές. Επί τόπου έχουν σπεύσει 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμον εθελοντές. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην κερατέα: Βελτιωμένη είναι η εικόνα από τη φωτιά στην κερατέα. 🚒κινητοποιήθηκαν 18 #πυροσβέστες με 6 οχήματα. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) τον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και έχει ξεπεράσει. Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή αμάχερη κερατέας, σε πολύ δύσβατο σημείο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Οι αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν στις περιοχές αγιασμόθι. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της.

Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: «το όριο πρέπει να κατέβει στα 5 έτη» Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ακριβής εικόνα, καθώς είναι σε πλήρη εξέλιξη οι επιχειρήσεις για την.

Φωτιά στην Κερατέα: Εκκενώθηκαν Ανάβυσσος, Παλαιά Φώκαια ...
Φωτιά στην Κερατέα: Εκκενώθηκαν Ανάβυσσος, Παλαιά Φώκαια ... from www.ethnos.gr
Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. «το όριο πρέπει να κατέβει στα 5 έτη» Ο ένας μετά τον άλλον οικισμοί στην κερατέα εκκενώνονται, καθώς στις 11.00 της δευτέρας ξέσπασε μεγάλη φωτιά στην περιοχή της κερατέας, του δήμου λαυρεωτικής και μέχρι στιγμής έχουν. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: #πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση στην θέση «αμάχερη» στην κερατέα αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) τον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και έχει ξεπεράσει. Οι αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν στις περιοχές αγιασμόθι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί.

Μπορεί η φωτιά στην κερατέα να βρίσκεται σε ύφεση, ωστόσο οι δυνάμεις της πυροσβεστικής παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού, καθώς υπάρχουν δύο αναζωπυρώσεις. Οι αναζωπυρώσεις σημειώθηκαν στις περιοχές αγιασμόθι. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην κερατέα: «το όριο πρέπει να κατέβει στα 5 έτη» Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. 🚒κινητοποιήθηκαν 18 #πυροσβέστες με 6 οχήματα. Απεγκλωβίστηκε ηλικιωμένη με κινητικά προβλήματα (vid) τον απεγκλωβισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασφαλές μέρος και έχει ξεπεράσει. Επί τόπου έχουν σπεύσει 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, ενώ συνδράμον εθελοντές. Η φωτιά βρίσκεται στις αυλές των σπιτιών και τουλάχιστον δέκα έχουν υποστεί ζημιές. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Βελτιωμένη είναι η εικόνα από τη φωτιά στην κερατέα. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Σε ποιους δρόμους έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

Posting Komentar

0 Komentar